Bedrijfspand bouwen

Win advies in en neem contact op

Bedrijfspand bouwen

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Wilt u een bedrijfspand laten bouwen? Dan heeft u waarschijnlijk al verschillende eisen van het pand in gedachten. U wilt met het gebouw uitstralen waar u voor staat en waarin u gespecialiseerd bent. Bouwbedrijf van Driessche & de Koster helpt u die droom te realiseren. Laat het bedrijfspand door ons bouwen en maak uw dromen waar. Van een klein bedrijf tot een productieloods: wij bouwen mee aan de groei van uw zaak.

Neem direct contact met ons op

Een bedrijfspand laten bouwen op uw manier

Op het moment dat u een bedrijfspand laat bouwen, betrekken wij u van het begin tot het eind bij het proces. Van de eerste ideeën tot de laatste afwerking. Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat u door kunt blijven gaan met uw werkzaamheden en het productieproces. Zelfs buiten reguliere werktijden staan wij voor u klaar om uw nieuwe bedrijfspand te bouwen.

Creëren van een veilige werkomgeving

Veiligheid staat op de eerste plaats als wij gaan bouwen voor de industrie. Op die manier creëren wij in uw pand een veilige werkomgeving voor u en uw werknemers. Hetzelfde geldt voor utiliteitsbouw. Wij bouwen kantoorgebouwen en winkelpanden die aan uw verschillende eisen en wensen voldoen. Zorg voor een prachtig visitekaartje en laat het bedrijfspand bouwen dat u in gedachten heeft.

Win advies in

Laat ons weten wat voor soort bedrijfspand u wilt laten bouwen en win advies in. Ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op en geef aan wat in uw situatie de beste opties zijn. Dit doet u door te bellen naar 0114 – 370137 of een e-mail te sturen naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

betonvloer laten storten | dakkapel aanbouwen | fundering laten leggen