Fundering laten leggen

Win advies in en neem contact op

Fundering laten leggen

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Als u een fundering wilt laten leggen, moet die staan als een huis. Bouwbedrijf van Driessche & de Koster helpt u aan een stevige basis voor uw bedrijfspand, woonhuis, aan- of bijbouw. Voor iedere situatie, zorgen wij voor een passende oplossing. Laat een fundering leggen van krachtig materiaal. Dan weet u zeker dat het geraamte van uw huis standvastig en duurzaam is.

Neem direct contact met ons op

Een fundering laten leggen is de basis

Het laten leggen van de fundering is een van de eerste stappen die ondernomen wordt bij het realiseren van woningbouw. Aan de hand van het type ondergrond wordt er bepaald wat voor materiaal er gebruikt wordt en in welke mate. Een constructie die gebouwd is op zand moet bijvoorbeeld anders gebouwd worden dan op veen. Nadat wij uw wensen en eisen besproken hebben, maken wij aan de hand van berekeningen en tekeningen een plan om de fundering te laten leggen. Van een tuinhuis tot een woonhuis en van een garage tot utiliteitsbouw. In iedere situatie kunt u rekenen op een stevige basis.

Het fundament van een stevig pand

Zowel voor de particuliere als de zakelijke markt kunt u door ons uw fundering laten leggen. Heeft u last van verzakking of andere problemen met uw fundering? Dan restaureren wij dat zo snel mogelijk voor u. Alles om ervoor te zorgen dat u veilig en met veel plezier in uw pand woont of werkt. Vraag vandaag nog meer informatie aan en laat u informeren. Bel ons via 0114 – 370137 of stuur een e-mail naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

garage aanbouwen | huis laten bouwen | huis verbouwen