Garage aanbouwen

Win advies in en neem contact op

Garage aanbouwen

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Als u een garage wilt laten aanbouwen, kunt u met uw gewonnen ruimte alle kanten op. Een auto, motor of fiets kunt u perfect in een beschermde omgeving stallen. Daardoor worden uw eigendommen niet meer blootgesteld aan slechte weersomstandigheden en is de kans op diefstal aanzienlijk kleiner. Wilt u weten wat u nog meer met de extra ruimte kunt doen? Lees dan snel verder en ontdek wat bouwbedrijf van Driessche & de Koster voor u kan betekenen.

Neem direct contact met ons op

Creëer extra ruimte: laat een garage aanbouwen

Wanneer u een garage laat aanbouwen, vergroot u de leefbaarheid van uw woonhuis of bedrijf. U heeft meer ruimte voor de opslag van voertuigen, maar natuurlijk ook voor materialen. Van gereedschap tot de opslag van inboedel en van een hobbyruimte tot het stallen van de grasmaaier. Kies voor een verbouwing waardoor u meer oppervlakte krijgt en laat een garage aanbouwen. Dan weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft.

Hulp van aanbouw tot nieuwbouw

Wilt u een compleet nieuw woonhuis laten maken? Laat er dan ook gelijk een garage aanbouwen en geniet vanaf moment één van voldoende ruimte en opslag. Zorg dat uw eigendommen veilig en droog staan dankzij een uitbreiding waar u echt iets aan heeft. Win advies in en ontdek wat voor u de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0114 – 370137 of stuur een e-mail naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

huis laten bouwen | huis verbouwen | keuken laten plaatsen