Huis laten bouwen

Win advies in en neem contact op

Huis laten bouwen

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Het is een spannende stap om zelf een huis te laten bouwen. Het vergt meer lef en doorzettingsvermogen in vergelijking met het kopen van een woonhuis dat al helemaal af is. Bouwbedrijf van Driessche & de Koster begeleidt en adviseert u van de eerste ideeën tot de tekentafel en van de eerste steen tot de laatste afwerking. Ontdek zelf de mogelijkheden en kies ervoor om een huis te laten bouwen dat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Neem direct contact met ons op

Een huis laten bouwen op de manier die u wenst

Kiest u ervoor om door ons een huis te laten bouwen? Dan bepaalt u helemaal zelf hoe uw droomhuis eruit komt te zien. Wij sturen u de juiste richting op en begeleiden u daar waar nodig. U heeft de regie over de plannen die wij vervolgens uitvoeren. Bepaal de afmetingen, maak een keuze uit verschillende materialen en ga voor de eigenschappen die uw woning compleet maken. Kies om bijvoorbeeld een huis te laten bouwen met zonnepanelen, tuindeuren of een open haard.

Spreek uw wensen uit

Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn als u een huis laat bouwen? Neem dan contact met ons op en bespreek uw wensen. Ook wanneer u uw huis wilt laten verbouwen, helpen wij u graag. Bel voor meer informatie naar 0114 – 370137 of stuur een e-mail naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

huis verbouwen | keuken laten plaatsen | keuken renovatie