Huis verbouwen

Win advies in en neem contact op

Huis verbouwen

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Wilt u uw huis verbouwen? Of heeft u de sleutel van uw nieuwe woning ontvangen en kan de verbouwing beginnen? Bouwbedrijf van Driessche & de Koster helpt u graag om de woning van uw dromen te realiseren. Waarschijnlijk heeft u al wel voor ogen hoe u uw huis wilt verbouwen. Laat ons uw wensen horen en wij gaan voor u aan de slag. Uw project is bij ons in goede handen.

Neem direct contact met ons op

Laat uw huis volledig naar wens verbouwen

Woont u nog altijd met plezier in uw huidige woning? Maar wilt u het huis wel volledig naar wens laten verbouwen? Wilt u bijvoorbeeld de woning vergroten met een aanbouw? De badkamer eens goed onder handen nemen? Of een dakkapel laten plaatsen? Wat uw wensen ook zijn, uw project is bij ons in goede handen. Wij doen er alles aan om u zo veel mogelijk te ontzien tijdens de verbouwing. Met de grootst mogelijke zorg begeleiden wij uw project. We doen er alles aan om uw woonwensen te realiseren.

Creëer optimaal wooncomfort

Laat het verbouwen van uw huis aan ons over en laat uw woonwensen realiseren. Vertel ons hoe u uw woning het liefst voor u ziet. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden op het gebied van woningbouw. Zet de eerste stap naar uw droomwoning en neem contact met ons op door te bellen naar 0114 – 370137 of door een e-mail te sturen naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

keuken laten plaatsen | keuken renovatie | kozijn op maat