Utiliteitsbouw

Kantoor of bedrijfspand: uw visitekaartje

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is vaak een groter project dan woningbouw. Denk bijvoorbeeld aan winkels, kantoren en bedrijfspanden. Het is raadzaam om voor utiliteitsbouw een specialist zoals bouwbedrijf van Driessche & de Koster in te schakelen. Wij weten als geen ander wat het beste is voor uw bedrijfspand. Uw project is bij ons in goede handen.

Utiliteitsbouw volledig naar uw wens

Een kantoor of bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Het pand straalt uit waar uw bedrijf voor staat. Daarom is het belangrijk dat het bouwproject volledig naar uw wens wordt uitgevoerd. U weet namelijk zelf het beste hoe u uw bedrijf wilt overbrengen aan bezoekers en potentiële klanten. Doordat wij alle bouwgerelateerde werkzaamheden zelf uitvoeren, zijn de mogelijkheden wat betreft utiliteitsbouw eindeloos. Voor specialistische werkzaamheden, zoals installatiewerk en elektra, doen wij een beroep op onze collegabedrijven.

Samen bespreken we uw wensen

Wij hebben ruime ervaring in het bouwen en uitbreiden van diverse utiliteitsprojecten, zoals kantoorgebouwen en winkelpanden, maar ook voor woningbouwschakelt u ons in. Daarom kunnen wij een hoogwaardige kwaliteit garanderen. Vanaf de tekening tot aan de realisatie staan wij voor u klaar. Neem contact op om uw wensen te bespreken via 0114 – 370137 of stuur een e-mail naar info@vandriesschedekoster.nl. Wilt u alvast inspiratie op doen en onze mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan in het porfolio onze eerdere projecten.

Bekijk hier het portfolio ‘utiliteitsbouw’.

Meer informatie