Badkamer renovatie

Win advies in en neem contact op

Badkamer renovatie

  • Hulp bij renovatie
  • Volledig naar uw wens
  • Voor allerlei projecten

Is uw badkamer toe aan renovatie? En ziet u al helemaal voor u hoe uw ruimte in huis eruit komt te zien? Geef uw ideeën dan door aan bouwbedrijf van Driessche & de Koster. Maak uw wensen en eisen kenbaar, zodat wij voor u aan de slag kunnen gaan. Heeft u onze hulp nodig bij de renovatie van uw badkamer, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Ook dan zorgen wij ervoor dat u zich in uw vernieuwde stukje huis helemaal thuis voelt.

Neem direct contact met ons op

Uw badkamer verdient een stijlvolle renovatie

Een renovatie van uw badkamer kunt u vormgeven op de manier die u voor ogen heeft. Wilt u binnenkort een avondje ontspannen in uw eigen ligbad? Mogen de witte wandtegels vervangen worden door natuursteen? Of heeft behoefte aan twee wastafels? Wij zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat de renovatie van uw badkamer aan uw wensen voldoet. Met onze woningbouw zorgen wij voor een ruimtelijk gevoel en een prettige sfeer in huis. Kies voor een stijlvolle renovatie van uw badkamer en ga voor een resultaat dat als een warm bad voelt.

Ontdek de mogelijkheden

Laat uw badkamer onder handen nemen en vergroot uw badkamerplezier. Kies de tegels, de sanitaire voorzieningen en de kleuren die bij uw smaak en interieur passen. Laat u adviseren en ontdek wat in uw situatie de mogelijkheden zijn. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0114 – 370137. Daarnaast kunt u ons ook bereiken door een e-mail te sturen naar info@vandriesschedekoster.nl.

Bekijk ook eens

bedrijfspand bouwen | betonvloer laten storten | dakkapel aanbouwen