Tragel werkt aan nieuwbouw op locatie De Sterre in Clinge

16 mei 2017

PERSBERICHT

 

Clinge – donderdag 11 mei 2017

 

Tragel werkt aan nieuwbouw op locatie De Sterre in Clinge

 

Samen met hoofdaannemer Bouwbedrijf van Driessche & de Koster BV uit Hulst realiseert Tragel nieuwbouw op locatie de Sterre voor 32 bewoners. De nieuwbouw is eind 2017 klaar.

 

De nieuwbouw is bestemd voor mensen met complexere zorgvragen als gevolg van ernstig meervoudige beperking of moeilijk verstaanbaar gedrag. De nieuwe bewoners krijgen nu al zorg van Tragel en verhuizen omdat hun huidige huisvesting niet langer voldoet.

 

Tragel vernieuwt met conceptbouw

De nieuwbouw bestaat uit vier gebouwen, in een groene omgeving. Deze nieuwbouw is bijzonder voor Tragel, omdat er gekozen is voor conceptbouw. Het voordeel hiervan is dat de conceptbouwer Tragel begeleid in het hele traject van de bouw. De bouwtijd op locatie De Sterre wordt hierdoor beperkt, en daardoor ook de overlast voor bewoners en cliënten van Tragel en de buurtbewoners. Nieuwbouw locatie De Sterre in Clinge Fabrieksbezoek Op 9 mei jl. heeft de conceptbouwer aan Tragel in de fabriek van CascoTotaal laten zien hoe de nieuwbouw eruit komt te zien en hoe het gemaakt wordt. Rondleiding door de fabriek van CascoTotaal
Voor de redactie

Meer informatie Petra Elbertsen, woordvoerder Tragel, M 06 29 39 60 22