Breed inzetbaar!

Sinds 1986

Over ons

Bouwbedrijf van Driessche & de Koster is breed inzetbaar. Van nieuwbouwwoningen en bedrijfspanden tot  (periodiek) onderhoud in opdracht van woningbouwverenigingen en particulieren. Ook voor een nieuwe voordeur, dakkapel, garagedeur óf uitbreiding van uw huidige woning kunt u bij Bouwbedrijf van Driessche & de Koster terecht.

Samenwerking

Alle bouwgerelateerde werkzaamheden voert het eigen team uit. Voor specialistische werkzaamheden, zoals installatiewerk en elektra doet van Driessche & de Koster een beroep op collegabedrijven. Vaak vaste onderaannemers, die de werkzaamheden onder regie en verantwoordelijkheid van Bouwbedrijf van Driessche & de Koster uitvoeren.

Maatwerk in werkplaats

Van Driessche & de Koster beschikt over een grote en modern ingerichte werkplaats. In eigen beheer maken specialisten trappen en kozijnen op maat.

Omdat u kiest voor kwaliteit!

Leuk om te weten

  • 1986: start bedrijf door Peter van Driessche in Lamswaarde
  • 1989: Jack de Koster komt in dienst
  • 1998: samenwerking verliep goed en zo ontstond Bouwbedrijf van Driessche & de Koster VOF in Lamswaarde
  • 1999: fusie met Aannemersbedrijf Valke BV uit Hulst, 25 vaste medewerkers. Verhuizing naar Hulst.
  • 2014: verhuizing nieuw pand
  • 2016: Patrick Hemelaar treedt toe tot de directie
  • 2018: Peter van Driessche treedt uit de directie
“Bijzonder opvallend was de enorme betrokkenheid van de mensen op de werkvloer. Met veel plezier, liefde en vooral vakmanschap hebben zij aan de restauratie/verbouwing van onze woning gewerkt. ”
“Iedereen heeft er een no-nonsense mentaliteit. En dat voelt goed. Ze zijn echt serieus met hun vak bezig. Er was meteen vertrouwen. ”
“Een projectleider is essentieel. Voor ons project Patrick Hemelaar. We hebben nog nooit iemand gezien die zó gedreven is om te handelen in het belang van de klant. ”